Key Facts

  • Datoer: 13. – 18. september
  • Sted: Skydive Oppdal 
  • Fly: Cessna Caravan, med plass til alt fra lineelever til skygods
  • Fest: Ja
  • Boogiefee: 300.
  • Slotpris: 310. Elever: 400.
  • Overnatting er på feltet (Luftslott, telt, bil eller vogn) fra tirsdag til og med torsdag, og på Oppdal Skytterhus fredag til søndag. Ta med madrass og sengetøy / sovepose.
  • Påmelding: Skriv deg opp HER. Dette er ikke en bindende påmelding men sånn “kjekt å ha info”

NTNU Fallskjermklubb arrangerer Trønderboogie fra 13. september tom 18. september. Vi har leid inn Caravan og satser på sykt bra vær og enda bedre hopping! Alle er velkomne, fra lineelever, AFF nivå 8 elever til skygods! Vi har for anledningen 4 leierigger – en egen, og 3 leid fra OFSK.

For å ha en pekepinn på hvor mange som kommer, når dere kommer og hvordan dere har tenkt å bo er det ønskelig at dere følger linken HER over og forteller oss litt om planene dine.

Hoppinnhold

Vi har planer om innhopp, fjellflyging og konkurranser, mer info kommer snart!

Fasiliteter

Overnatting:

Tirsdag til og med torsdag: På feltet.

Det er gode teltmuligheter på feltet, og plass til campingvogn/bil med strømtilgang. Vi har 15 sengeplasser på Luftslottet.

På feltet har vi hems til å henge på mellom løftene, stort innendørs pakkeområde i hangaren, debrief-TV, kjøkken, kaffe, osv.

Fredag til søndag: På Oppdal Skytterhus. Skytterhuset har lang tradisjon på å huse fallskjermhoppere. Det ligger rett under Allmannberget på sørsiden av Oppdal sentrum. Her har vi mer enn nok plass til folk på sovesaler, svær storstue til mat og hygge, og plenty dusjer og dasser til å håndtere en trønderbataljon. Ta med madrass / liggeunderlag og sengetøy / sovepose!

Alternativt

Oppdal er en fjellbygd med fjellvær, det hender i blant at det ikke er hoppbart. Alternative aktiviterer:

Trønderfest

Fulldriftsuka avsluttes med Trønderfest på lørdagen: Slipp din indre Trollonge løs, finn frem skinnvest, mokassin og lisseslips, no blir det FÆST! Forvent DDE og Åge, VKB og Prudence, Biffsnadder og Kaffe Avec.

(Det blir Trønderboogie-epilog på søndag med Caravanen frem til søndag ettermiddag for de som klarer å kose seg på fest uten å bli altfor fulle.)

Vaktliste