På kurs hos oss lærer du deg å bli selvstendig fallskjermhopper (Du trenger ikke være NTNU-student eller medlem av NTNUI for å melde deg på kurs). Les gjennom følgende informasjon før du melder deg på kurs:

Krav for å kunne delta på kurs:

Alle kan lære å fly! Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne delta på fallskjermkurs, men av sikkerhetsmessige årsaker stiller vi noen krav til deltakelse:

  1. All opplæring foregår på norsk. Det er et krav at alle deltakere har gode ferdigheter i norsk, både skriftlig og muntlig.
  2. Du må ha godkjent legesjekk. Denne kan tas hos oss under kursuken, eller i forkant hos fastlege. Hos annen lege enn vår klubblege må du ta med et standardisert skjema og informasjon til fastleger ifm legesjekk for fallskjermhoppere og tandemelever.
  3. Du må være fylt 18 år (Egne regler gjelder for kursdeltakere under 18 år.)
  4. Vekt: På grunn av begrensinger på vårt utstyr har vi en øvre vektgrense på 105 kg.

Alle vårens kurs er avholdt. Vi ser på muligheten for å arrangere flere kurs i løpet av sommeren 2022, men ingenting er avklart enda. I tillegg pleier vi å arrangere 2-4 kurs i løpet av høsten. Det er ikke mulig å sette seg på venteliste før kursdatoer er bestemt, men vi kan sende deg en e-post så snart kursdatoene er klare og vi åpner for påmelding. Ta kontakt på kurs@skydiveoppdal.no!

Emil lander