På kurs hos oss lærer du deg å bli selvstendig fallskjermhopper (Du trenger ikke være NTNU-student eller medlem av NTNUI for å melde deg på kurs). Alle fallskjermkurs i 2022 er avholdt, men vi kan sende deg en e-post så snart datoer for vårens kurs er bestemt og vi åpner for påmelding. Ta kontakt på kurs@skydiveoppdal.no!

Lenkene nedenfor gir deg mer informasjon om kurset, og vi anbefaler at du leser informasjonen nøye før du melder deg på kurs. 

Krav for å kunne delta på kurs:

Alle kan lære å fly! Du trenger ingen forkunnskaper for å kunne delta på fallskjermkurs, men av sikkerhetsmessige årsaker stiller vi noen krav til deltakelse:

  1. All opplæring foregår på norsk. Det er et krav at alle deltakere har gode ferdigheter i norsk, både skriftlig og muntlig.
  2. Du må ha godkjent legesjekk. Denne kan tas hos oss under kursuken, eller i forkant hos fastlege. Hos annen lege enn vår klubblege må du ta med et standardisert skjema og informasjon til fastleger ifm legesjekk for fallskjermhoppere og tandemelever. Noen sykdommer og skader kan være problematiske for fallskjermhopping (f.eks. epilepsi, diabetes, skulderskader, osv.). Les gjennom egenerklæringen i det standardiserte skjemaet og ta kontakt med oss før du melder deg på kurs dersom du er i tvil om du kommer til å bestå legesjekken. 
  3. Du må være fylt 18 år (Egne regler gjelder for kursdeltakere under 18 år.)
  4. Vekt: På grunn av begrensinger på vårt utstyr har vi en øvre vektgrense på 105 kg.

Emil lander