Ønsker du å prøve fallskjermhopping? Vurderer du å gå kurs? Eller hva med å gi et tandemhopp i gave? Et tandemhopp gir deg muligheten til å oppleve fritt fall på en kontrollert måte, uten at du trenger å bruke mye tid og ressurser i forkant. Fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør hopper dere ut av fly ca. 4000 meter over bakken. Dette tilsvarer 40-45 sekunder med frittfall, i ca. 200km/t.

Du kan lese mer om selve hoppet, priser og regler nedenfor.

Tandemhopping 2024

Datoer
5. – 16. juli
Datoer
Ikke planlagt.

 • Regler for tandemhopping

  For å hoppe tandem må man være fylt 16 år. Er man under 18, må man ha attest fra foresatte.
  Det trengs ingen spesielle forutsetninger for å hoppe tandem. Vi har imidlertid en vektbegrensning på 95 kg, og krever at tandemeleven er ved generelt god helse. Ta kontakt med oss på tandem@skydiveoppdal.no hvis du er i tvil.

  For tandemelever over 70 år skal legeattest fra fastlege eller liknende fremlegges der det fremgår at eleven anses skikket til å utføre et hopp som tandemelev.

  Den som skal hoppe tandem bør være informert om dette senest 48 timer på forhånd.

 • Priser

  Tandemhopp i Oppdal mandag-fredag: 3990,-

  Tandemhopp i Oppdal lørdag og søndag: 4290,-

  Tandemhopp i Trondheim: 5990,-

  Alle prisene inkluderer bakkekurs på 15-20 minutter, selve hoppet og forsikring.

  Hoppet betales med kort rett før hopping.

  Det er også mulig å få videofilm og stillbilder av tandemhoppet. Du vil da få tilsendt bilder og video med forberedelsene og gjennomføringen av selve hoppet. Dette koster 990,-.

  Dessverre er det ikke alltid vi kan tilby video og stillbilder, spør ved bestilling.

 • Om selve hoppet

  Som tandemelev gjennomfører du et fallskjermhopp med en erfaren tandeminstruktør. Etter et lite kurs blir du spent fast til instruktøren som tar deg med ut av flyet. Man har frittfall i ca. 40 sekunder med hastighet på opptil 200 km/t før tandeminstruktøren utløser fallskjermen. Mens dere henger i skjerm får du være med å styre fallskjermen før dere etter 3-4 minutter lander trygt på bakken.

  For å hoppe tandem må man gjennom et tandemkurs, og den som skal hoppe blir da tandemelev. Kurset varer i 15-20 minutter og består av en enkel gjennomgang av hoppet. Kurset gjennomføres rett før man går til flyet.

 • Forbehold

  Fallskjermhopping er en sport som er svært avhengig av flere faktorer:

  Været
  Er det lavt skydekke, regn eller for mye vind kan vi ikke hoppe. Da været endrer seg fra dag til dag er det mulig det blir en sen avlysning.

  Fly
  For å hoppe tandem trenger man selvfølgelig et fly. Det hender at flyet vårt må på reparasjon eller service, men vi jobber da hardt for å skaffe et alternativt fly. Dessverre er det ikke alltid det går i orden, og vi må avlyse hoppingen.

  Bilder/video
  Mange av de som bestiller tandemhopp ønsker også å få hoppet på bilder og/eller video. Vi har egne kameramenn til dette, men det hender av og til at de ikke har mulighet til å stille opp grunnet sykdom eller annet.

 • Verving

  Verving av tandemelever:

  Tandemeleven må ved påmelding/booking av tandemhopp sende inn hvem som har vervet med fullt navn. Verver får ett gratis hopp av klubben etter hoppet er gjennomført. Verver får kun gratis hopp dersom tandemeleven betalte full pris for hoppet. Skriv navnet på den som har vervet deg i feltet “Bemerkninger” ved bestilling.

 • Gavekort

  Av praktiske grunner ønsker vi ikke å ta betalt for tandemhopp før på hoppdagen, slik at gavekortet da har en verdi på kr 0,-

  Du kan printe ut dette bildet og gi til den som får hoppet i gave.

tandem