Tandemhopp


Ca. 1 februar blir de første datoene for tandemhopping i 2019 publisert.
Om du ønsker å få e-post når datoer for hopping er klar, send en e-post til tandem@skydiveoppdal.no så setter vi deg opp på epostlisten

Vi hopper tandem på mange tidspunkt gjennom sommerhalvåret, men hvor mye og når avhenger bla av tilgangen på tandemsintruktører. Rundt 1. februar setter vi opp de første datoene som kan bookes til tandemhopp. Gjennom sesongen setter vi stadig opp flere tidspunkt og normalt har vi tandemhopping fra april til oktober.

Det meste av hopping gjør vi på Fagerhaug flyplass, Oppdal. Om vi har tandemhopping i Trondheim eller andre plasser er for tidlig å si. Informasjon om dette blir publisert på nettsiden eller facebook

Følg lenkene lengre nede på siden for informasjon om pris og gavekort

—————–


Nysgjerrig på fallskjermhopping? Eller har du kanskje lyst til å gi bort tidenes gave til en du er glad i? Vi hjelper deg gjerne! NTNU fallskjermklubb tilbyr tandemkurs med hopp og tar deg med opp til 4000 meter før du og instruktøren kaster dere ut i frittfall. Velkommen!

tandemPriser

Om selve hoppet

Forbehold

Gavekort – OBS! Kan ikke betales på forhånd

Regler for tandemhopping
For å hoppe tandem må man være fylt 16 år. Er man under 18, må man ha attest fra foresatte.
Det trengs ingen spesielle forutsetninger for å hoppe tandem. Vi har imidlertid en vektbegrensning på 95 kg, og krever at tandemeleven er ved generelt god helse. Ta kontakt med oss på tandem@skydiveoppdal.no hvis du er i tvil.

For tandemelever over 70 år skal legeattest fra fastlege eller liknende fremlegges der det fremgår at eleven anses skikket til å utføre et hopp som tandemeelv.

Den som skal hoppe tandem må være informert om dette senest 48 timer på forhånd.